Fama per a ‘dummies’

Like Don't move Unlike
 
1

Death Cab For Cutie presenta nou vídeo clip. Es tracta de la cançó “Good help (Is so hard to find!)” del seu últim disc, “Kintsugi”, en què el grup de Washington satiritza la fama gratuita a través d’un clip dirigit per Walter Robot. El treball el protagonitza un gris oficinista que esdevé un personatge famós sense que aquest sàpiga ben bé com s’ho ha fet.

Walter Robot és un estudi creatiu fundat pel director Christopher Louie i l’artista Bill Barminski amb experiència en els clips animats. Han treballat ja amb Gnarls Barkley (“Mistery man“), Kid Cudi (“Teleport 2 me“) o els mateixos Death Cab For Cutie amb els que ja havia treballat al clip de “Grapevine fires” del disc “Narrow Stairs” (2009) o al vídeo de la cançó “Underneath the Sycamore” del disc “Codes and Keys” (2011).

Més enllà dels video clips, Walter Robot ha ampliat el seu treball al món de la publicitat, àmbit on ha treballat per a firmes com Nokia, Play-Doh, MTV, Lexus o American Express; i també ha posat els peus al món del curmetratge. L’any 2010 el Festival de Sundance va projectar la col·laboració de Walter Robot amb el director Jeffrey Blitz al documental titulat “Lucky”.

Paral·lelament, aquest estudi d’animació també ha col·laborat amb una exposició a Santa Mònica, Califòrnia, titulada “This side up” per a la que Walter Robot es va encarregar de la vídeo instal·lació, les escultures de cartró, les pintures i els dibuixos.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *