La realitat hipnòtica de Foals i Leif Podhajský

Like Don't move Unlike
 
1

Foals ha volgut celebrar el Record Store Day 2016 regalant als seus seguidors una petita joia musical i visual. Es tracta del senzill “Rain”, una heterea peça que va quedar fora de l’últim disc de la banda d’Oxford, “What Went Down”. Un 7″ del qual la seva discogràfica, Warner, només n’ha distribuit 5.000 còpies en vinil. Això en format físic, perquè Foals ha penjat el tema al seu soundcloud per a tots aquells que prefereixen el format digital. I si preferiu el format clip…

La cara B d’aquest senzill d’edició limitada inclou una bona versió que Foals ha fet del tema “Daffodils” de Mark Ronson. Amb tot, si amb aquestes dues novetats musicals no en teniu prou, aquest treball té un altre alicient, una portada dissenyada per un dels artistes més interessants del moment, el britànic Leif Podhajský.

Detall de la portada de 'Rain' dissenyada per Podhajský

Fidel als seus principis creatius, Podhajský satura de color el que, sospitem, és la imatge d’una gota de pluja vista a través d’un microscopi. Bé, a falta d’explicació oficial, això és almenys el que suggereix la imatge i el títol a l’espectador. De fet, el mateix dissenyador britànic explica que en el seu treball explora els temes de la connectivitat, la rellevància de la naturalesa i l’experiència psicodèlica. Amb aquest treball Podhajský i Foals tornen a sumar esforços i talents en una unió que abans ja havíem vist a la portada del disc “Holy Fire” (Warner, 2012), de tots els senzills que es van extreure i del cartell de la gira.

Slideshow of

No només això, també es va encarregar de dirigir el ‘lyric video’ del tema “A knife in the ocean”.

Foals a banda, la psicodèlia calidoscòpica de Leif Podhajský és la creativitat de referència de bandes com Tame Impala, All We Are, Bonobo o The Vines.

Slideshow of

I en un pas més enllà, Podhajský està experimentant ara amb les imatges en moviment. Si voleu comprovar el resultat de la seva experimentació haureu de visitar el seu Instagram o Facebook. Un advertiment, vigileu perquè és absolutament hipnòtic.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.