Póster Store Day

Like Don't move Unlike
 
0

Death Cab For Cutie ha posat a la venda una edició limitada de pósters de la gira “Light on the horizon” que la banda de Washington va fer entre març i maig d’aquest 2016 amb els canadencs Metric. De fet, es tracta d’un doble cartell dissenyat per Scott Campbell que juga amb l’estètica de les corbes de nivell dels mapes, i amb els colors verd i blau. L’obra es pot adquirir a la botiga del web de Death Cab For Cutie i el preu és molt assequible, només 20 dòlars (uns 18’5 euros).

Doble cartell de Scott Campbell

Póster del tour

Detall del póster

Death Cab For Cutie és un grup que no només cuida les portades dels seus discos sinó també els pósters de les seves gires, que acostuma a vendre al seu web.

El dissenyador del póster de la gira “Lights on the horizon”, Scott Campbell, havia il·lustrat abans els cartells de les gires de músics i bandes com Andrew Bird, Spoon, Portugal. The Man o My Brightest Diamond amb un estil visual surrealista molt característic.

Campbell per a My Brightest Diamond

Campbell per a Spoon

Campbell per a Andrew Bird

Campbell per a Portugal The Man

Per cert, mentre torneu a mirar els fantàstics pósters que dissenya Scott Campbell ho podeu fer escoltant la seva música, perquè aquest il·lustrador també és fundador de Bell Mountain, una formació de música electrònica-ambiental-instrumental amb un casset al mercat.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *