Hominis ex machina

Like Don't move Unlike
 
0

Per fi, després de 7 anys surt a la llum el senzill perdut dels Islandia Nunca Quema. Tot i que per ser rigurosos caldria parlar del senzill robat. A finals de 2010 el grup va gravar quatre cançons amb la idea de publicar un EP. Al final, però, van optar per repartir les cançons en un parell de senzills. El primer, que contenia les cançons “The wrong parade” i “Pile of junk” va sortir l’any 2012, però el segon no es va acabar publicant mai. L’empresa que havia de publicar el treball es va quedar els diners, va plegar, i aquell senzill no va veure la llum. Fins ara que el Record Store Day 2018 i Philatelia Records faran possible que aquell disc es materialitzi tal i com es va concebre originalment. És a dir, amb les mateixes cançons i les mateixes il·lustracions cedides per l’artista reusenc Jordi Abelló Vilella.

Disseny de la portada del vinil

 

Il·lustració interior del senzill

 

Portada del tema “Dotted lines”

Les tres obres pertanyen a la col·lecció “Machines”. Fascinat pels dibuixos de màquines del passat va donar vida a plànols de maquinària industrial amb traços senzills i esquemàtics que convertien freds engranatges en inquietants robots d’aparença humana. “Un retrat de nosaltres contemporani i aniquilador”, en paraules del mateix Abelló.

Collage de la col·lecció Machines

 

Obra de la col·lecció Machines

 

Pintura de la col·lecció Machines

FITXA

Disc: “Behold the evil mind”/”Dotted lines”
Artista: Islandia Nunca Quema
Any: 2018
Discogràfica: Philatelia Records
Portada: Jordi Abelló Vilella

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *