L’electrònica abstracta de Laurel Halo

Like Don't move Unlike
 
2

És una de les atraccions del Sónar Festival 2018 i a poques hores de la seva actuació presenta nou material. La productora nord-americana Laurel Halo ha avançat “Raw silk, uncut wood”, una catàrtica peça instrumental electrònica de 10 minuts que obrirà el seu pròxim treball que la discogràfica francesa Latency publicarà el 13 de juliol. Es tracta d’un disc de 6 peces inspirades en recents experiències cinematogràfiques i meditatives de Halo.

La pintura que il·lustra la cançó és la que també apareixerà a la portada del disc, una obra de la pintora Jill Mulleady titulada “Prince S”. Una pintura sobre la fantasia, el desig i la perversió protagonitzada per un androgin personatge que observa el seu reflex en un vidre, mentre al fons uns cossos nus sense rostre es fonen sexualment. L’univers d’aquesta pintora nascuda a Montevideo l’any 1980, que va estudiar pintura a Londres i que s’ha establert a Los Àngeles no sempre ha estat oníric. La inspiració de Mulleady, amb un estil que beu de Manet, Cezanne, De Kooning, Joan Mitchell o Bacon; va del realisme més quotidià a l’abstracció, passant pel surrealisme.

Laurel Halo actua aquest divendres 15 de juny, a les 18h al SonarComplex.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *