Vida crepuscular

Like Don't move Unlike
 
1

Clàssic, electrònic, magnètic, orgànic, poderós, sòlid, urbà o com la barra incandescent que travessa la “R” de la portada de l’últim disc de Joe Crepúsculo. Són els elements que il·lustren l’exterior d’un nou disc que es torna a situar més enllà de l’inclassificable, en un terreny absolutament personal en què Joe Crepúsculo es converteix en una mena de cantautor techno-ballable-dels80 capaç de fabricar èxits impossibles com “Pisciburguer” o “Música para adultos”, d’experimentar amb el trap de vocoder a “Familia y cigarros” o “”Como una feria”, de fer de la tristesa un himne a “Rosas en el mar”, de passejar pel petardeig a “El dicho”, o d’inventar el latin-8bit a “Un demonio con piel de cordero”. Joe Crepúsculo torna a ser aquell músic que sorprèn des dels marges de la indústria musical amb 12 cançons amb les quals ens ensenya el seu punt de vista crepuscular de la vida.

Postals de Setanta per a techno dels vuitanta

L’estudi de disseny barceloní Setanta està darrere de la imatge gràfica de “Disco Duro” i concretament ha estat Òscar Noguera el responsable de les il·lustracions del disc. Les de la portada però també les que hi ha a l’interior.

Noguera és un il·lustrador de gran versatilitat amb un estil que va des de la pintura pop, al surrealisme oníric o al retrat descarnat a l’estil Lucian Freud.

Joe Crepúsculo és una de les joies a descobrir del Vida Festival 2018. Serà divendres, 29 de juny a l’escenari La Masia.

FITXA

Disc: “Disco Duro”
Autor: Joe Crepúsculo
Any: 2017
Discogràfica: El Volcán Música
Portada: Òscar Noguera/Setanta

SaveSave

SaveSave

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *