The National Gallery

Like Don't move Unlike
 
1

Hi va haver una època en què els espectadors de concerts podien col·leccionar les entrades. Les il·lustracions, el disseny o senzillament la mida feien de cadascuna d’elles una peça, literalment, per al record. Però les empreses de venda d’entrades, primer, i la venda per internet, després, van despersonalitzar els tiquets dels concerts fins a convertir-los pràcticament en prescindibles. L’única esperança per als col·leccionistes de records van ser les socorregudes samarretes o les fotografies fetes amb el telèfon mòbil. Però d’un temps cap aquí s’ha estès un hàbit fascinant entre els grans grups: cartells únics per a cadascuna de les parades de les gires. Una de les bandes artísticament més actives en aquest sentit és The National, que al llarg de l’actual gira de presentació del seu disc “Sleep Well Beast” està oferint als seus espectadors un autèntic festival gràfic disponible als mateixos concerts però també a través de la pàgina web del grup. A La Música Per La Vista hem volgut recollir alguns dels pòsters d’aquest tour 2018, començant pel dissenyat per Daniel MacAdam, que encapçala el post, i que continua amb una desena més de propostes. Benvinguts a la The National Gallery:

 Mara Piccione

Sébastien Lépine


Sasha Barr

Double Naut Design

 

Drew Millward

 

The Half And Half

Pat Hamou

Lost Woods Print (AKA Thomas st. Clair Dean)

 

Simon Marchner

John Knoerl (AKA Nerl Says)

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *